Expedierea produselor, timpii de distribuţie si calculul costurilor de transport

Recardo.ro asigură transportul comenzilor prin Curier rapid – Fan Courier, Cargus sau altele in maximum două zile de la data finalizării comenzii.

Orice altă întârziere sau indisponibilitate a produsului comandat în această perioadă va fi anunţată prin email.

Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare, preţurilor produselor şi costurilor de transport.

Termenul de livrare

Recardo.ro estimează pentru dumneavoastră data expedierii şi termenul de livrare în funcţie de disponibilitatea produselor cumpărate. Veţi primi aceste informaţii după finalizarea comenzii în emailul de confirmare, precum şi în sumarul comenzii din contul dumneavoastră. În cazul în care produsul comandat nu se află în stoc, veţi fi informat telefonic sau prin email despre timpul de întârziere.

Politica de retur/anulare

Produsele achizitionate din magazinul Recardo.ro pot fi returnate  în maxim 14 de zile de la achiziţionare.

Contravaloarea produselor trimise retur se achita clientului in termen de 14 de zile de la primirea lor la sediul Recardo.ro.

Produsele returnate trebuie să fie nedeteriorate sau sa nu prezinte urme de folosire şi să fie însoţite de documentul fiscal de achiziţie.

Prin solicitarea returului, clientul declară că a luat la cunoştinţă condiţiile prezentului regulament şi este de acord în totalitate.

Vă rugăm să verificaţi coletul în momentul în care îl primiţi prin curier. Acesta nu trebuie să fie deteriorat, desfăcut şi nu trebuie să aibă semne vizibile de lovire.

În cazul în care constataţi că a fost deteriorat, desfăcut şi prezintă semne vizibile de lovire în timpul transportului, refuzaţi-l şi sunaţi-ne pentru a soluţiona problema.